Final piece on China

For everyone interested in my take on almost seven years living in China, please read my piece on China here and let me know what you think in the comment-section below.

The article is in Dutch only.

2 Responses to Final piece on China

  1. Marijke Ransijn

    Bert, je analyse van China is spot on wat mij betreft. Wij wonen hier nu 4 jaar en ik ben het HELEMAAL met je eens. Speciaal de hypocrisie van de politie en de regering. Wel het internet vertragen, Google uitschakelen, maar geen aandacht besteden aan iets wat 25 jaar geleden zo’n impact heeft gehad. Ik zou graag je artikel kopieren in de Polders en Wolkenkrabbers, in de hoop dat ons blad niet gecensureerd wordt…..

  2. Enno Osinga

    Erg herkenbaar. Stond vanavond op de vloer van de Cargo Trade Show. Wat een chaos. Maar gaat wel morgenochtend om 09.00 (of een half uurtje later) open als de laatste 100 chinese monteurs om 08.59 naar buiten hollen. Uiteindelijk kan alles.

    Heel veel succes en plezier met de volgende etappe. Shanghai is tijdens dit bezoek wel een beetje grijs en somber zonder jullie!

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>